Zaštita okoliša


Naš odnos prema okolini definiše i nas same. Misleći upravo na ovakve stvari Prevent intenzivno radi na očuvanju okoliša, uz brigu o zdravlju zaposlenika i šire zajednice.

Odgovornost


Veliku pažnju posvećujemo razvoju društva u kojem djelujemo. Želimo biti dobar susjed koji vodi računa o potrebama zajednice uz poštivanje individualne privatnosti i prava na drugačije mišljenje.

Transparentnost


Prevent ima transparentan i pošten odnos prema široj javnosti. Otvoreno komuniciramo poslovne aktivnosti želići javnosti naše poslovanje učiniti razumljivim i dostupnim.
trenutna koncentracija H2S
0.0000
prosječna koncentracija H2S
za 05.07.2015: 0.0000
maks. koncentracija H2S: 0.0000

Zaštita okoliša


Naš odnos prema okolini definiše i nas same. Misleći upravo na ovakve stvari Prevent intenzivno radi na očuvanju okoliša, uz brigu o zdravlju zaposlenika i šire zajednice. Želimo osigurati čistu i urednu sredinu u kojoj radimo i djelujemo. Postrojenja za tretman otpadnih voda, što uključuje i sistem za biološku filtraciju neugodnih mirisa, sastavni su dio proizvodnih pogona. Pored toga, Prevent kontinuirano traži nova rješenja za izazove modernog vremena. Javni je zagovornik suočavanja sa direktnim pitanjima zaštite okoliša, što uključuje i pokretanje pitanja izgradnje adekvatnih odlagališta industrijskog otpada. 

 

STUDIJA O PROCJENI UTJECAJA NA OKOLIŠ
( preuzmite dokument )